TOOTEKATALOOG

Kott-toolid

Kott-tool tagab ühe mugavama istumisasendi, mis tooliga on võimalik saavutada, kuna ta kohandub vastavalt istuja asendile. Erineva kuju ja stiiliga kott-tooli saab paigutada nii elutuppa, lastetuppa kui mujale.

Tumbad & Madratsid

Pisike, kuid tähtis sisustuselemendi roll meie kodudes on täita just tumbadel – pakume erineva kuju ja suurusega tumbasid, mille kõigi ühiseks nimetajaks on ülikerge kaal.
Valiku teises otsas on hübriidtumbad – kergelt kokku volditavad ja sama kergelt lahti käivad tumba-külalistevoodid on, nagu nimigi ütleb, praktilised 2-funktsiooniga mööbliesemed.

Muud tooted

Erinevad istumispadjad, seljatoepadjad ja muud pehmendused, mis sobivad nii aiamööbli jaoks, kui ka eraldiseisvaks kasutamiseks.

Koerapesad

Erinevas suuruses ja kujuga koerapesad nii väikestele kui suurtele koertele. Koerapesad, kunstnahast pesad, ovaalsed pesad, nurgapesad, koera diivanid

Kassipesad

Pakume pehmet mööblit ka pere lemmikutele. Erinevas suuruses ja kujuga kassipesad. Meilt saad soetada enda kassile uue magamisaseme.

Miks eelistada Handymaster tooteid?

100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte.

Oleme 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte.

Käsitsi ja armastusega tehtud

Meie tooted on paljud käsitsi tehtud ja kõik meie tooted on suure armastusega tehtud mõeldes just kliendile ja tema lemmikule.

Garantii

Kõikidel meie toodetel on garantii.

Meie põhieesmärgiks on klientide rahulolu

Meie põhieesmärgiks on klientide rahulolu, pakkudes neile soovitud ja kvaliteetseid tooteid.

10 aastat kogemusi

Oleme tegutsenud 10 aastat, mille jooksul omandanud kogemusi, mida jagame oma klientidega.

Klienditugi

Kui teil on küsimusi või soovite abi, kas toote valikuga või mõne muu küsimusega, siis aitame teid alati.

Kliendid ja koostööpartnerid

 
© Copyright - Handymaster